De jeugd tot en met 18 jaar mag weer tennissen.

Eindelijk is er voor alle jeugd weer tennisles vanaf 29 april (onder een klein voorbehoudje). Ook mogen de kinderen zelf weer vrij gaan spelen. Houd goed de mailbox in de gaten want er komen een aantal belangrijke mails aan. 

 

In je mailbox kun je binnenkort de volgende mails verwachten. Een mail met info over de start van het zomerseizoen voor de jeugd inclusief alle lesdata. De lesdata zijn enig zins aangepast dus lees die mail even goed door.

Verder krijgt iedereen van ons een mail met daarin protocollen. Oftewel, regels die iedereen dient te volgen om de lessen goed en veilig te laten verlopen. Deze protocollen zijn onder andere gebaseerd op richtlijnen van de KNLTB. De KNLTB is op het moment druk in spoedoverleg met het NOC/NSF over deze protocollen en verwachten deze vrijdag aanstaande aan alle tennisscholen te kunnen presenteren.

 

Als laatste zijn er nog meerdere verenigingen waar de cursisten nog een bevestiging van de lestijd en dag moeten krijgen. Deze cursisten zullen dus ook deze bevestiging met de nieuwe indeling ontvangen. 

Dus wij hijsen de zeilen en hopen 29 april onze jeugd weer op de tennisbaan te kunnen ontvangen!