Lessen voor

TV Pharo

Het tennispark van TV PhARO is gelegen aan de Leningradweg in Rotterdam

PhARO is een gezellige tennisvereniging in Rotterdam Oost. Tennisvereniging PhARO is eind 2002 ontstaan uit een fusie tussen twee tennisverenigingen uit Rotterdam Oost (deelgemeente Prins Alexander); L.T.C Phoenix, dat sinds 1968 gevestigd was op het tennispark aan de Lieven de Keystraat en Tennisvereniging Alexandria’66 dat vanaf 1969 eveneens gevestigd was aan de Lieven de Keystraat, maar sinds de jaren ’80 op het tennispark Oosterflank.

De namen van de oude verenigingen zijn terug te vinden in de naam: Phoenix Alexandria Rotterdam Oost (PhARO).

In het voorjaar van 2012 is het park gemoderniseerd en wordt er getennist op all weather banen.

Voor meer info: www.tvpharo.nl

Leningradweg 50, 3066 SH Rotterdam

Inschrijven

Maak uw keuze

Betaling in termijnen 

Als u inschrijft is er een optie om in 2 termijnen te betalen. Dit kan alleen via machtiging.

Nog inschrijven voor winterseizoen 2021-2022?

Klik HIER voor het inschrijfformulier.

Voor iedereen!

Omdat wij banen inhuren kunt u bij ons ook les volgen wanneer u geen lid bent van de tennisvereniging. Als u wel lid bent krijgt u  korting op het lesgeld.

Les van tennisschool Rob Mentink

Vanaf eind augustus 2020 zal tennisschool Rob Mentink de tennislessen op TV Pharo gaan verzorgen. Je kunt je inschrijven op deze pagina of even contact opnemen.

Trainers

De lessen worden gegeven door Rob en Muriel en Ernst

FAQ

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan "gewoon" op de betreffende regel. Vervolgens verschijnt een overzicht met alle details. Vanuit daar kan je je direct inschrijven, maar uiteraard ook weer terug naar het overzicht met lestypes.

Waarom is het lesgeld goedkoper als ik per incasso betaal?

Wij hopen dat zoveel mogelijk cursisten per incasso betalen, want dat is voor ons administratief eenvoudig te verwerken. Betalen per overboeking kan ook, maar kost ons veel meer tijd. Vandaar krijg je als dank 5 euro korting op het lesgeld bij incasso.

Op het inschrijfformulier geef ik aan op welke dagen en tijden ik naar les kan. Zal ik dan ook les krijgen?

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om iedereen op de gewenste dagen en tijden in te delen. Geef liefst zoveel mogelijk dagen en tijden aan. Mocht het niet lukken om u op uw voorkeursdag/tijd in te delen, nemen wij altijd telefonisch contact op om te overleggen.

Op het inschrijfformulier geef ik aan met wie ik samen in de lesgroep wil. Worden we dan ook zo ingedeeld?

Natuurlijk doen wij ook hier ons uiterste best voor. Stem onderling af dat jullie allemaal zo snel mogelijk inschrijven en dezelfde gewenste dagen en tijden invullen. Op het inschrijfformulier is er een mogelijkheid om gewenste partners in te vullen. Naast de gewenste partners kijken we uiteraard ook naar aspecten zoals beschikbaarheid en speelsterkte.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe zijn er geen lessen tijdens de officiële vakanties en feestdagen. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisen in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Wat betekent groepsles en privéles?
Wij hebben onze lestypes een naam gegeven, zoals "Groepsles" en "Privéles. Wil je weten wat dat inhoud, lees dan pagina Over ons - Trainingen.
Can you please translate the registration form to English?

You can do that yourself! Click right above on Login and, subsequently on the page that appears, on the American flag. That return back to this page. The registration form will be in English.