Lessen voor

TV Heer Jan

De gezellige tennisvereniging Heer Jan is gelegen in Heerjansdam, onder de rook van Rotterdam.

Tennisvereniging “Heer Jan” is opgericht op 14 maart 1961) en is een bloeiende, gezellige vereniging met ca. 350 leden. De club beschikt over 8 tennisbanen, waarvan 5 gravel- en 3 smashcourtbanen. Alle banen hebben verlichting, zodat er iedere dag tot 11 uur ’s avonds getennist kan worden.

Het seizoen loopt van 1 april t/m 31 maart. TV Heer Jan is dus het gehele jaar open. Dat wil zeggen dat er op de smashcourtbanen nagenoeg het gehele jaar gespeeld kan worden, de gravelbanen zijn open van 1 april tot ca. half november.

Er is een bloeiende competitie op TV Heer Jan. Veel leden doen mee aan oa de zaterdagcompetitie. Gezellig, leuk en leerzaam. Dus hou je van tennis, dan is TV Heer Jan uw club!

Check de site van de vereniging: www.tvheerjan.nl

Molenweg 66-A, 2995 BL Heerjansdam

Inschrijven

Maak uw keuze

Betaling in termijnen 

Als u inschrijft is er een optie om in 2 termijnen te betalen. Dit kan alleen via machtiging.

Alleen voor leden

Deze lessen zijn alleen voor leden van TV Heer Jan. Ben je nog geen lid, meld je dan aan via: ledenadministratie@tvheerjan.nl

Tennis & Fun

Doe meer aan de tennis & fun week tijdens het toernooi? Klik HIER.

Trainers

De lessen worden verzord door Bregt, Emma en Rob.

Inschrijven: klik HIER

FAQ

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan "gewoon" op de betreffende regel. Vervolgens verschijnt een overzicht met alle details. Vanuit daar kan je je direct inschrijven, maar uiteraard ook weer terug naar het overzicht met lestypes.

Waarom is het lesgeld goedkoper als ik per incasso betaal?

Wij hopen dat zoveel mogelijk cursisten per incasso betalen, want dat is voor ons administratief eenvoudig te verwerken. Betalen per overboeking kan ook, maar kost ons veel meer tijd. Vandaar krijg je als dank 5 euro korting op het lesgeld bij incasso.

Op het inschrijfformulier geef ik aan op welke dagen en tijden ik naar les kan. Zal ik dan ook les krijgen?

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om iedereen op de gewenste dagen en tijden in te delen. Geef liefst zoveel mogelijk dagen en tijden aan. Mocht het niet lukken om u op uw voorkeursdag/tijd in te delen, nemen wij altijd telefonisch contact op om te overleggen.

Op het inschrijfformulier geef ik aan met wie ik samen in de lesgroep wil. Worden we dan ook zo ingedeeld?

Natuurlijk doen wij ook hier ons uiterste best voor. Stem onderling af dat jullie allemaal zo snel mogelijk inschrijven en dezelfde gewenste dagen en tijden invullen. Op het inschrijfformulier is er een mogelijkheid om gewenste partners in te vullen. Naast de gewenste partners kijken we uiteraard ook naar aspecten zoals beschikbaarheid en speelsterkte.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe zijn er geen lessen tijdens de officiële vakanties en feestdagen. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisen in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Wat betekent groepsles en privéles?
Wij hebben onze lestypes een naam gegeven, zoals "Groepsles" en "Privéles. Wil je weten wat dat inhoud, lees dan pagina Over ons - Trainingen.
Can you please translate the registration form to English?

You can do that yourself! Click right above on Login and, subsequently on the page that appears, on the American flag. That return back to this page. The registration form will be in English.