Lessen voor

LTC Maasdam

LTC Maasdam is een gezellige vereniging verscholen aan de polderdijk in Maasdam

De 4 mooie gravelbanen en het leuke kleine clubhuis maken het plaatje compleet. De sfeer is er fantastisch.

LTC Maasdam is dus een gezellige club. Ben je net lid?.. Wees dan niet bang dat je aan de kant hoeft te staan als je geen tennismaatje hebt. Gewoon hup meedoen!!! Daarnaast organiseren de verschillende commissies vele activiteiten en toernooien. Zoals natuurlijk het open toernooi en het in de hoekschewaard alom bekende “Binnenmaas Toernooi”. Tennissers van verschillende verenigingen verdringen zich om mee te doen aan dit toernooi!

Sinds de zomer van 2011 worden door tennisschool Rob Mentink tennislessen verzorgd. Wij zijn allen jaloers op de trainer die les gaat geven op deze idealistische locatie. Naast les aan senioren en jeugd, zullen we voor de kinderen t/m 10 jaar lesgeven met behulp van Tenniskids. Leuk en leerzaam.

Samengevat, wanneer je lid bent van LTC Maasdam kun je op tennisgebied de plank niet mis slaan!

Check de site van de vereniging: www.ltcmaasdam.nl

Inschrijven

Maak uw keuze

Alleen voor leden

Deze lessen zijn alleen voor leden van LTC Maasdam. Ben je nog geen lid, meld je dan aan op www.ltcmaasdam.nl.

Titel

Tekst.

Trainers

De lessen worden verzorgd door Emma.

FAQ

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan "gewoon" op de betreffende regel. Vervolgens verschijnt een overzicht met alle details. Vanuit daar kan je je direct inschrijven, maar uiteraard ook weer terug naar het overzicht met lestypes.

Waarom is het lesgeld goedkoper als ik per incasso betaal?

Wij hopen dat zoveel mogelijk cursisten per incasso betalen, want dat is voor ons administratief eenvoudig te verwerken. Betalen per overboeking kan ook, maar kost ons veel meer tijd. Vandaar krijg je als dank 5 euro korting op het lesgeld bij incasso.

Op het inschrijfformulier geef ik aan op welke dagen en tijden ik naar les kan. Zal ik dan ook les krijgen?

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om iedereen op de gewenste dagen en tijden in te delen. Geef liefst zoveel mogelijk dagen en tijden aan. Mocht het niet lukken om u op uw voorkeursdag/tijd in te delen, nemen wij altijd telefonisch contact op om te overleggen.

Op het inschrijfformulier geef ik aan met wie ik samen in de lesgroep wil. Worden we dan ook zo ingedeeld?

Natuurlijk doen wij ook hier ons uiterste best voor. Stem onderling af dat jullie allemaal zo snel mogelijk inschrijven en dezelfde gewenste dagen en tijden invullen. Op het inschrijfformulier is er een mogelijkheid om gewenste partners in te vullen. Naast de gewenste partners kijken we uiteraard ook naar aspecten zoals beschikbaarheid en speelsterkte.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe zijn er geen lessen tijdens de officiële vakanties en feestdagen. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisen in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Wat betekent groepsles en privéles?
Wij hebben onze lestypes een naam gegeven, zoals "Groepsles" en "Privéles. Wil je weten wat dat inhoud, lees dan pagina Over ons - Trainingen.
Can you please translate the registration form to English?

You can do that yourself! Click right above on Login and, subsequently on the page that appears, on the American flag. That return back to this page. The registration form will be in English.