DLTC-Thialf Padel

Lessen voor

DLTC-Thialf Padel

Het tennispark van DLTC-Thialf is gelegen aan de Nieuweweg in Dordrecht

DLTC-Thialf is een tennisvereniging met een rijke historie. De vereniging DLTC is opgericht in 1886 (!) en in 2021 gefuseerd met Thialf. De vereniging beschikt over 5 allweatherbanen op een schitterend tennispark waarop het hele jaar door gespeeld kan worden.

Lees verder en proef de warmte en prettige tennissfeer van DLTC-Thialf.

Check de site van de vereniging: www.DLTC-Thialf.nl

Nieuweweg 86, 3314 JS Dordrecht

Vanaf 6 september 2021 start cursus van 4 padellessen 

VOOR IEDEREEN DIE LID IS VAN DLTC -THIALF!

Door de grote belangstelling om het padelspel beter te leren spelen organiseren wij na de zomervakantie een 4 wekelijkse training.
Deze cursus loopt vanaf 6 sep tot en met 3 okt en worden op maandagmiddag en avond gegeven.
We starten met een beginnerscursus waarbij er wordt getraind op de basistechnieken, gebruik van de wanden en de basistactiek.

En ook kunnen gevorderde spelers inschrijven voor deze 4 trainingen waarbij er wordt getraind op een hoger tempo aan wedstrijd technieken en aan spel strategieën en gevorderde tactieken.
Onze padeltrainer is Jeroen Ravestein. Info op tennisschoolrobmentink.nl

Zet bij de opmerkingen of je een beginner of gevorderde bent.

Schrijf je hieronder in en wacht niet te lang, want vol = vol.

 

Vanaf  4 oktober 2021 start cursus 8 padellessen.

VOOR IEDEREEN DIE LID IS VAN DLTC -THIALF!

Voor iedereen met belangstelling om het padelspel beter te leren spelen organiseren wij van 4 oktober tm 5 sept, 8 padeltrainingen. (De inschrijving is nog niet mogelijk, maar word binnenkort geopend)

We starten met een beginnerscursus waarbij er wordt getraind op de basistechnieken, gebruik van de wanden en de basistactiek.

En ook kunnen gevorderde spelers inschrijven voor deze 8 trainingen waarbij er wordt getraind op een hoger tempo aan wedstrijd technieken en aan spel strategieën en gevorderde tactieken.
Onze padeltrainer is Jeroen Ravestein. Info op tennisschoolrobmentink.nl

Zet bij de opmerkingen of je een beginner of gevorderde bent.

Inschrijven

Maak uw keuze

Alleen voor leden

De reguliere padel lessen zijn alleen voor leden van DLTC-Thialf. Ben je nog geen lid, meld je dan aan op www.DLTC-Thialf.nl.

OOK TENNIS

Liever tennisles? Klik HIER

Trainers

De lessen worden verzorgt door Jeroen.

Leer padellen tijdens padelles

Padel en tennis lijken op elkaar en als geoefende tennisser zul je eenvoudig een eerste padelbal kunnen slaan, maar om echt te leren padellen is het aan te raden om een  lessen te volgen. Zo leer je de regels goed kennen, ontdek je de tactische kant van de sport en leer je goed hoe je ballen slaat met een kunststof racket.  

Ook voor andere racketsporters zoals squashers en badmintonners is padel een herkenbare en redelijk makkelijk aan te leren racketsport. 

Heb je nog helemaal geen racketsportervaring? Dan is het volgen van padelles natuurlijk  helemaal verstandig.  

Padel is ook een uitermate geschikte sport voor jonge kinderen. Technisch niet moeilijk en een snelle succesbeleving.

 

FAQ

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan "gewoon" op de betreffende regel. Vervolgens verschijnt een overzicht met alle details. Vanuit daar kan je je direct inschrijven, maar uiteraard ook weer terug naar het overzicht met lestypes.

Waarom is het lesgeld goedkoper als ik per incasso betaal?

Wij hopen dat zoveel mogelijk cursisten per incasso betalen, want dat is voor ons administratief eenvoudig te verwerken. Betalen per overboeking kan ook, maar kost ons veel meer tijd. Vandaar krijg je als dank 5 euro korting op het lesgeld bij incasso.

Op het inschrijfformulier geef ik aan op welke dagen en tijden ik naar les kan. Zal ik dan ook les krijgen?

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om iedereen op de gewenste dagen en tijden in te delen. Geef liefst zoveel mogelijk dagen en tijden aan. Mocht het niet lukken om u op uw voorkeursdag/tijd in te delen, nemen wij altijd telefonisch contact op om te overleggen.

Op het inschrijfformulier geef ik aan met wie ik samen in de lesgroep wil. Worden we dan ook zo ingedeeld?

Natuurlijk doen wij ook hier ons uiterste best voor. Stem onderling af dat jullie allemaal zo snel mogelijk inschrijven en dezelfde gewenste dagen en tijden invullen. Op het inschrijfformulier is er een mogelijkheid om gewenste partners in te vullen. Naast de gewenste partners kijken we uiteraard ook naar aspecten zoals beschikbaarheid en speelsterkte.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe zijn er geen lessen tijdens de officiële vakanties en feestdagen. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisen in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Wat betekent groepsles en privéles?
Wij hebben onze lestypes een naam gegeven, zoals "Groepsles" en "Privéles. Wil je weten wat dat inhoud, lees dan pagina Over ons - Trainingen.
Can you please translate the registration form to English?

You can do that yourself! Click right above on Login and, subsequently on the page that appears, on the American flag. That return back to this page. The registration form will be in English.