Lessen voor volwassen mogen door maar in een andere vorm. Jeugdlessen tm 18 jaar gaan gewoon net als normaal door.

Afgelopen maandag 14 ndecember zijn de coronamaatregelen helaas weer aangescherpt. Dit heeft gelukkig mbt tennisles geen gevolgen voor jeugd tm 18 jaar. Alle lessen gaan door zoals gepland.

 

Tennislessen voor volwassenen gaan door in aangepaste vorm..

Gelukkig mogen ook de senioren tennissen, alleen niet in groepsverband. Dit houd in dat er getraind mag worden met 2 spelers exclusief trainer. Wij  streven ernaar om iedereen zo spoedig mogelijk in te lichten met wat er gaat gebeuren komende weken.

Hou dus goed je mail en telefoon in de gaten.

Gezondheid staat bij ons altijd voorop. Wees dan ook voorzichtig, volg de instructies op die de overheid met de Nederlanders deelt, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.
Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten: info@tennisschoolrobmentink.nl. Wij houden je zoveel als mogelijk op de hoogte en staan voor je klaar.

In de kerstvakantie geen les behalve….

 In de kerstvakantie van 21 december 2020 tm 3 januari 2021 is er geen tennisles. Behalve voor de inhaallessen.  In principe halen wij altijd aan einde van het tennisseizoen in, maar mocht jouw trainer in overleg met jou extra inhalen, dan zal hij/zij contact opnemen.

Groetjes van het tennischool Rob Mentink team.