Tennisschool Rob Mentink en LTC Triomf zijn  druk bezig met de voorbereiding van de Tennis&fun 3-daagse en het Triomf Open junioren Toernooi in de herfstvakantie week van 18 oktober 2021.

LTC Triomf is een gezellige tennisvereniging in Bergschenhoek. Het park ligt in een bosrijke omgeving met diverse recreatiemogelijkheden. Tijdens het toernooi kunnen we beschikken over 9 smashcourtbanen.

Tennis&fun 3-daagse
De organisatie, Tennisschool Rob Mentink doet er alles aan om de deelnemers een onvergetelijke week te geven. Er wordt voor de jeugd tot 15 jaar op  woensdag 20 okt, donderdag 21 okt en vrijdag 22 okt een dagvullend programma aangeboden.
De tennis&fun 3-daagse wordt begeleid door trainers van Tennisschool Rob Mentink en vrijwilligers van LTC Triomf.

Het tennis&funprogramma, onder voorbehoud van wijzigingen:
Elke dag beginnen we om 9.00 uur met een tennis/conditietraining, gevolgd door steeds wisselende activiteiten. Tussen de middag genieten de kids van een gezonde lunch waarna het middagprogramma er ook elke dag anders uit ziet. Na een sportieve en gezellige dag is het programma om 17.30 uur afgelopen en worden de kinderen weer opgehaald.
Levend Cluedo, bingo, king&Queen of the court, gevangenisje, speurtocht, oud Hollandse spelletjes zijn onderdelen die we organiseren.
Op vrijdagmiddag vanaf 17.00 uur is een feestelijke afsluiting waar de ouders (tegen een kleine betaling en onder voorbehoud van de corona maatregelen) ook bij kunnen aansluiten! Wat het precies wordt is ook een beetje afhankelijk van het weer die week.
Wij, als organisatie menen een topweek te kunnen bieden waarbij er ruimte is voor prestatie en ontspanning in een zeer gemoedelijke sfeer. Een super sportief en leerzaam alternatief voor de buitenschoolse opvang.

Wij hopen je interesse te hebben gewekt en ben je jonger dan 15 jaar, dan willen je graag uitnodigen om deel te nemen aan de tennis&fun activiteiten. De minimumleeftijd om deel te nemen bedraagt in principe 7 jaar.

De kosten voor de tennis&fun week bedragen slechts €45 p.p. per dag of €120 voor 3 dagen.
Aanmelden voorafgaande aan het toernooi en tijdens het toernooi kan door een mail te sturen naar: info@tennisschoolrobmentink.nl. Vermeldt of je alle 3 de dagen deelneemt of welke dag je meedoet. Geef ook aan of je deelneemt aan ons open junioren toernooi en je geboortedatum en telefoonnummer. Betaling van het deelname geld, contant bij de leiding.

Tijdens de Tennis&fun 3-daagse wordt ook het Triomf Garage Breugem open Jeugdtoernooi gespeeld.
Het toernooi wordt in herfstvakantie gehouden en wel van woensdag 20 juli t/m vrijdag 22 oktober 2021 ( dinsdag 19 oktober bij veel inschrijvingen )

Er kan ingeschreven worden in de volgende onderdelen:
Groen 1 en 2 (enkel en dubbel)
Rood en Oranje (woensdag 20 oktober, van 14.00 – 17.00)
11-14 jaar JE, ME, MD, JD, GD
13-17 jaar JE, ME, MD, JD, GD

Het streven is om de deelnemers zoveel mogelijk partijen te laten spelen.
Op woensdag 20 oktober van 14.00-17.00 uur organiseren wij een spetterend tenniskidsevent voor rood en oranje.
Wil je dit toernooi niet missen, schrijf je dan snel in. Dit kun je doen tot uiterlijk 16 oktober: ; inschrijven junioren toernooi

Voor het tenniskids event Rood en Oranje klik je hier: inschrijven tenniskids
Als je inschrijft voor de tennis&fun 3-daagse ben je niet automatisch aangemeld bij het open jeugdtoernooi.

Gezondheid blijft uiteraard nog steeds boven alles staan. Wij nemen de corona maatregelen ook uiterst serieus en mocht er aanleiding zijn de tennis&fun 3-daagse niet door te laten gaan, dan zullen wij dat tijdig laten weten.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dat altijd graag.

Toernooileider:

Rika van Swieten

Tel: 06-13051000

Mail: rikavanswieten@planet.nl

Tennis&fun 3-daagse

Rob Mentink

Telefoon clubtrainer: 0624749320  (tijdens de tennis&fun 3-daagse)

Telefoon Rob: 0654385885  (voorafgaand aan de tennis&fun 3-daagse)
Mail:  info@tennisschoolrobmentink.nl                   

Adres: Sporthoekpad 3, 2661 GV Bergschenhoek

Tennis & Fun kamp 2020

tennis & fun Kamp

De organisatie, Tennisschool Rob Mentink, doet er alles aan om de deelnemers een onvergetelijke week te geven. Er wordt voor de jeugd elke toernooidag een dagvullend programma aangeboden met elke dag van ’s morgens 9.00 tot 18.00 uur een lunch en avondeten, tennisspelen, clinics en trainingen.
De tennis&fun week wordt begeleid door trainers van Tennisschool Rob Mentink en vrijwilligers van TV Heer Jan. Een super sportief en leerzaam alternatief voor de buitenschoolse opvang.
Aanmelden: rene@tennisschoolrobmentink.nl , vermeld naam, leeftijd, telefoonnummer en de dagen waaraan je wilt meedoen.

Organisatie TV Heer Jan Rejo Cleaning open juniorentoernooi en Tennis&fun week
Telefoon: 06-54385885 (Rob Mentink)
E-mail:  info@tennisschoolrobmentink.nl
Facebook:  Klik hier
Adres: Molenweg 66-A, 2995 BL Heerjansdam

Tot ziens bij het TV Heer