20-24 juli 2020

Tennis & fun week

 In de week van 20 juli organiseren wij de hele week door tennis en fun activiteiten op TV Heer Jan.

Tennis&fun week
De organisatie, Tennisschool Rob Mentink doet er alles aan om de deelnemers een onvergetelijke week te geven. Er wordt voor de jeugd tot 15 jaar van maandag  t/m vrijdag een dagvullend programma aangeboden.
De tennis&fun week wordt begeleid door trainers van Tennisschool Rob Mentink en vrijwilligers van TV Heer Jan.

Het tennis&funprogramma, onder voorbehoud van wijzigingen:
Elke dag beginnen we om 9.00 uur met een tennis/conditietraining, gevolgd door steeds wisselende activiteiten. Tussen de middag genieten de kids van een gezonde lunch waarna het middagprogramma er ook elke dag anders uit ziet. Nadat we een heerlijke avond maaltijd hebben genuttigd is het programma om 18.00 uur afgelopen en worden de kinderen weer opgehaald.
Levend Cluedo, bingo, zwemmen, king&Queen of the court, gevangenisje, speurtocht, oud Hollandse spelletjes zijn onderdelen die we organiseren.

Op maandagnamiddag eten we pannenkoeken en woensdagnamiddag staat patat eten op het programma. Op vrijdagavond is de BBQ waarbij de ouders (tegen een kleine betaling en onder voorbehoud van de corona maatregelen) ook kunnen deelnemen aan de BBQ.

Wij, als organisatie menen een topweek te kunnen bieden waarbij er ruimte is voor prestatie en ontspanning in een zeer gemoedelijke sfeer. Een super sportief en leerzaam alternatief voor de buitenschoolse opvang.

Wij hopen je interesse te hebben gewekt en ben je jonger dan 15 jaar, dan willen je graag uitnodigen om deel te nemen aan de tennis&fun activiteiten. De minimumleeftijd om deel te nemen bedraagt in principe 7 jaar.

 

Inschrijven  voor het tennis & funkamp

Mail naar rene@tennisschoolrobmentink.nl 

Vermeld:

Naam, geboortedatum, telefoonnummer en of je de hele week deelneemt of welke dag(en).

Gezondheid blijft uiteraard nog steeds boven alles staan. Wij nemen de corona maatregelen ook uiterst serieus en mocht er aanleiding zijn de tennis&fun week niet door te laten gaan, dan zullen wij dat tijdig laten weten.

 

Namens de promotie,

Rene Jonckheere

Telefoon: 06-25087703

E-mail:  rene@tennisschoolrobmentink.nl

www.tennisschoolrobmentink.nl

Adres: Molenweg 66-A, 2995 BL Heerjansdam