20-24 juli 2020

Tennis & fun week

Tijdens het TV Heer Jan Rejo Cleaning Open Junioren Toernooi in de week van 20 juli organiseren wij de hele week door tennis en fun activiteiten.

Programma (onder voorbehoud):

Elke dag beginnen we om 9.00 uur met een tennis/conditietraining, gevolgd door steeds wisselende activiteiten. Tussen de middag genieten de kids van een gezonde lunch waarna het middagprogramma er ook elke dag anders uit ziet. Nadat we een heerlijke avond maaltijd hebben genuttigd is het programma om 18.00 uur afgelopen en worden de kinderen weer opgehaald.
Levend Cluedo, bingo, zwemmen, king&Queen of the court, gevangenisje, speurtocht, oud Hollandse spelletjes zijn onderdelen die we organiseren.
Op maandagnamiddag eten we pannenkoeken en woensdagnamiddag staat patat eten op het programma. Op vrijdagavond is de BBQ/feestavond waarbij de ouders (tegen een kleine betaling) ook kunnen deelnemen aan de BBQ.

Wij, als organisatie menen een topweek te kunnen bieden waarbij er ruimte is voor prestatie en ontspanning in een zeer gemoedelijke sfeer. Een super sportief en leerzaam alternatief voor de buitenschoolse opvang.

 

Inschrijven (alleen voor het tennis & funkamp) 

Mail naar rene@tennisschoolrobmentink.nl 

Vermeld:

Naam, geboortedatum, telefoonnummer en of je de hele week deelneemt of welke dag(en). Geef ook aan of je meedoet aan het open junioren toernooi.

Inschrijven voor het open junioren toernooi dien je via toernooi.nl te doen.

Wij hopen je interesse te hebben gewekt en willen uw club/tennisschool graag uitnodigen om deel te nemen aan het toernooi en gebruik te maken van de tennis&fun activiteiten. De minimumleeftijd om deel te nemen bedraagt in principe 7 jaar.

De kosten voor de tennis&fun week bedragen slechts €40 p.p. per dag of €170 voor 5 dagen. Aanmelden gaat via het inschrijfformulier hieronder. Heb je vragen, mail rene@tennisschoolrobmentink.nl. Geef ook aan of je deelneemt aan ons open jeugd toernooi en je geboortedatum en telefoonnummer. Betaling van het deelnamegeld, contant bij de toernooileiding.

Let op: als je inschrijft voor de tennis&funweek ben je niet automatisch aangemeld bij het open jeugdtoernooi.