Trainingen

Tenniskids

Jeugdtraining

Seniortraining

Privétraining

Selectietraining

Padeltraining

Competitietraining

Over onze lessen

Onder leiding van gediplomeerde trainers van Tennisschool Rob Mentink worden de aspecten van het tennisspel onder de loep genomen. Zowel jeugd als senioren kunnen zich inschrijven om trainingen te volgen. De doelstelling van ons trainersteam is om het tennisniveau en het spelplezier te verhogen. Een ieder kan zich opgeven om tennistraining te volgen bij Tennisschool Rob Mentink, op 1 van de verenigingen waar wij de trainingen verzorgen.

U kunt individueel inschrijven, maar bijvoorbeeld ook met uw competitieteam. Uw tennisleraar zal dan niet alleen technische aanwijzingen, maar ook tactische tips kunnen geven. Tennisles nemen is de meest makkelijke manier om je tennisspel snel te verbeteren.

Iedereen is welkom op onze trainingen, om te leren, te ontmoeten, tennis te spelen en fit te voelen.

Junioren

Tenniskids

Wij geven tenniskids lessen aan alle 3 nivo’s: Rood, Oranje en Groen. Tenniskids is een speciaal trainingsprogramma van de KNLTB speciaal voor kids tm 12 jaar. Daaraan gekoppeld is het mogelijk om voor de vereniging competitie te spelen in nivo Rood, Oranje of Groen. Tijdens de trainingen is er speciaal materiaal aanwezig zoals speciale tennisballen. Spelenderwijs zullen kinderen tijdens de tenniskids lessen aan hun tennisvaardigheden werken. Wij geven Tenniskids in alle groepen. Dus priveles, aan 4 personen of in een groepje van 6 personen. Alle jeugdtrainingen waarvoor u kunt  inschrijven zijn voor kids van 12 jaar en jonger automatisch een tenniskids training. U hoeft dit dus niet apart aan te geven

Jeugd

Jeugdtrainingen worden ’s zomers en ’s winters gegeven. Hierbij wordt intensief en gedisciplineerd aan techniek, tactiek en coordinatie gewerkt. Met zowel aandacht voor de groepsontwikkeling als op individueel niveau.

Er zijn groepen met 4 en 6 kinderen; bij groepen van 6 nemen we meestal 2 tennisbanen.

Senioren 18+

Seniortraining

Tijdens deze trainingen zullen alle slagen aan bod komen. Met aanwijzingen van onze vakkundige trainers zullen wij uw totale tennisspel een niveau omhoog brengen. Omdat u met slechts 4 personen traint is er ook veel ruimte voor persoonlijke aanwijzingen welke uw speelpeil ten goede komen. Intensief, leerzaam en leuk!

Privétraining

Voor zowel jeugd als senioren bieden wij de mogelijkheid om privéles te volgen. Dit kan het hele seizoen en eventueel ook op afspraak een aantal keer indien mogelijk. Privélessen kunt u met 1 of 2 personen volgen. Verder is er de mogelijkheid om een half lesuur of een heel lesuur (50 min) af te spreken. Uiteraard is dit de ideale manier om je speelpeil te verhogen. Met veel individuele aanwijzingen zal uw tennisspel snel verbeteren. 

Selectie

Selectietraining

Wij geven selectietraining aan senioren en junioren op verschillende clubs. Hierbij zorgen we dat getalenteerde spelers die zich nog sneller willen ontwikkelen, de kans daarvoor krijgen.

Padel

Padelles

Voor zowel jeugd als senioren bieden wij de mogelijkheid om padelles te volgen. Dit gaat in groepen van 4 of 5 cursisten.

Competitie

Competitie training

Aan de start van elk competiteseizoen geven wij op een aantal parken competitie trainingen. Samen met je team specifieke onderdelen van het tennisspel trainen die belangrijk zijn voor jullie wedstrijden.