Trainers

Over

Rob Mentink

De hoofdtrainer van de gelijknamige tennisschool. Van alle markten thuis en zeer vakkundig. Sinds 1980 is hij werkzaam als tennisleraar. Hij heeft 10 jaar een tennisschool in TC IJsselmonde gehad. In die periode is hij kader-trainer ( nationale selectie team onder 14 jaar) en is hij 3 jaar hoofddistrictstennisleraar (Rotterdam) geweest.

En nu dus eigenaar van tennisschool Rob Mentink. Een begrip in regio Rotterdam. Zelf staat hij ook nog veel op de baan en geeft training aan alle niveau’s. Van beginners tot mondiale top 100 spelers! Bij Rob ben je dus altijd in goede handen.

Contact: 06 543 858 85
Mail: info@tennisschoolrobmentink.nl

Over

René Jonckheere

Mijn naam is René Jonckheere en ik ben tennisgek! Zelf vrij laat begonnen met tennis, maar ik bleek aanleg te hebben cool  Na 1 jaar getennist te hebben, besloot ik om tennisleraar te worden. Op het CIOS heb ik vervolgens mijn A en B-licentie tennis gehaald. Evenals mijn A en B-licentie Fitness en sportmanagement. Daarnaast enorm veel getennist. Zodoende vier ik dit jaar alweer mijn 25de jaar als tennisleraar en ik ben nog steeds erg bevlogen van het tennisvak. Motivatie en enthousiasme zijn de key-woorden tijdens mijn trainingen. Ik geef sinds 2002 met veel plezier les voor de tennisschool  en ben verantwoordelijk voor interne opleidingen en alle evenementen Verder zullen jullie mij vaak tijdens evenementen terugzien. Clinics, instuifmiddagen en toernooien…ik organiseer het graag!

Veel tennisplezier en tot op de baan!

Contact: 06 250 877 03
Mail: rene@tennisschoolrobmentink.nl

Over

Sandra Visser

Ik ben Sandra geboren op 5 oktober 1990 en ik kom uit Rotterdam. Ik ben begonnen met tennissen toen ik 5 was. Na er een aantal jaar tussenuit geweest te zijn miste ik het spelletje toch te veel en heb ik op mijn 18e weer besloten te gaan tennissen en heb de A licentie behaald op de HALO. Wat ik mooi vind aan het lesgeven is mijn passie en kennis voor tennis overdragen en anderen, of het nou kinderen, pubers of volwassenen zijn. Het leukste is gewoon om je leerlingen te zien groeien en beter zien worden.

Tel: 0649710225
Mail: sandra@tennisschoolrobmentink.nl

Over

Emma Herrewijnen

Ik ben Emma Herrewijnen, geboren op 28 oktober 1998 en ik woon in Barendrecht. Toen Ik 11 jaar oud was ben ik begonnen met tennissen bij T.V. Heerjan. Ik heb het spelletje vanaf het begin af aan al heel leuk gevonden en ben snel 2x in de week gaan trainen. Hiernaast begon ik ook vroeg met competitie spelen en speelde ik ook toernooien in de vakanties. Het trainen en het spelen van toernooien en competities is nooit meer gestopt en doe ik nu nog steeds met veel plezier. Ik heb het tennisnivo 4

Ik heb de HALO (Haagse Academie voor Lichamelijke opvoeding) afgerond en geef naast gymles dus ook tennisles op LTC Triomf, LTC Maasdam en’t Hooghe Dorp.

Tijdens mijn opleiding heb ik al gemerkt dat ik het heel leuk vind om mijn leerlingen plezier te laten ervaren tijdens het bewegen en ze bewegingsvaardiger te kunnen maken. Dit drijft mij ook om tennisles te geven. Of het nu aan kinderen of volwassenen is, ik wil speelsgewijs techniek en tactiek met een hoge intensiteit combineren en doe dat met veel enthousiasme en gedrevenheid. Ik kijk ernaar uit om jullie op tennisbaan te zien!

Telefoon: 06-27204351
E-mail: emma@tennisschoolrobmentink.nl

Over

Vladimir Duric

Ik ben geboren in 1979 en tennis sinds mijn zesde levensjaar, op mijn elfde ben ik Kroatisch jeugdkampioen tot 12 jaar geworden. Toen trainde ik samen met Ivan Ljubicic (huidige coach van Roger Federer). Van mijn twaalfde tot mijn zeventiende jaar groeide ik op in Duitsland waar ik in de Oberliga heb getennist.

Met twintig jaar begon ik als tennistrainer te werken in Kroatië, trainde en begeleidde ik een aantal Kroatische junior spelers op de itf junior tour, waarvan sommigen bij de top 10 van Kroatië behoorden. Daarnaast ben ik in Kroatië en Italië bij tenniscamps voor de voorbereiding van competitie teams werkzaam geweest. 

In 2008 heb ik mijn werkveld uitgebreid naar Nederland, naast mijn Kroatische trainerslicentie behaalde ik in 2010 ook de KNLTB licentie en werkte ik bij meerdere bekende tennisscholen en verenigingen.  

Ik sla nog steeds graag een balletje voor mijn plezier. Mijn actuele speelsterkte is 3 in enkel en 4 in de dubbel. Mijn internationale kennis en ervaring als trainer en speler wil ik nu graag overbrengen aan tennistalenten en recreanten bij tennisschool Rob Mentink die nog meer plezier willen beleven in deze prachtige sport. 

Tot ziens op de tennisbaan!

Vladimir Duric

Tel: 0633889738

Mail: vladimir@tennischoolrobmentink.nl

 

Over

Bregt van den Born

Mijn naam is Bregt van den Born. Ik woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen in Zoetermeer.
Op 6-jarige leeftijd ben ik begonnen met tennissen. In die tijd ging dat (helaas) nog met de gele bal. Gelukkig ging het me vrij redelijk af en had ik er veel plezier in.
Uiteindelijk werd ik behoorlijk fanatiek en stond iedere dag te tennissen (trainen, vrij spelen met vriendjes, of gewoon tegen de muur)
Op mijn 20e ben ik de A-cursus gaan doen, gewoon omdat de opleiding me leuk leek. Zo’n 5 jaar later ben ik bij “C.C.” in Dordrecht, daadwerkelijk begonnen met lesgeven. Na 1 seizoen was het me duidelijk. Ik wilde blijven trainen en ben toen gestart bij TV Bonaventura in Strijen. Na een paar jaar werd dat fulltime lesgeven door ook in Waddinxveen te gaan trainen. In die periode heb ik ook mijn B-licentie behaald.
De laatste anderhalf jaar geef ik met veel plezier training bij TV Pijnacker en bij Tenniscentrum Meerzicht in Zoetermeer.

Ik ben blij dat ik de kans krijg om voor Tennisschool Rob Mentink hoofd clubtrainer te worden bij TV Heer Jan en ik verheug me erop om samen met de diverse commissies te gaan werken aan het tennisplezier van de leden van TV Heer Jan en hoop door mijn trainingen tevens het niveau te kunnen verbeteren van de leerlingen. Ik hoop snel te worden opgenomen in de vereniging, zodat we samen kunnen werken aan een mooie toekomst.

Tot binnenkort op het tennispark.

06-24994892
Mail: bregt@tennisschoolrobmentink.nl

Over

Adam Admiraal

Mijn naam is Adam Admiraal en ik ben geboren op 8 september 2001. Ik ben dol op tennis en beoefen de sport al bijna mijn hele leven.

Ik heb 5 broers en zussen die ook allemaal tennissen, waarvan mijn broer zelfs op de wereldranglijst staat. Mijn vader, moeder en zussen zijn tennisleraren en van hen heb ik alle ins en outs van het vak geleerd.

Daarnaast heb ik in 2020 deelgenomen aan de tennisleraren opleiding van de KNLTB. Hierdoor beschik ik over veel kennis op het gebied van tennis. Naast tennisles geven studeer ik ook nog. Ik vind het superleuk om mensen vooruit te helpen. Zelf tennis ik ook regelmatig en mijn rating is 4. Het allerleukste aan les geven vind ik de zichtbare progressie en het sociale contact met mijn leerlingen. Ik kijk ernaar uit om jullie op de tennisbaan te zien!

Tel: 0682886922
Mail: adam@tennisschoolrobmentink.nl

Over

Muriel Basoski 

Mijn naam is Muriel Basoski.

Ik wil me graag even voorstellen zodat je een idee krijgt wie de nieuwe tennisleraar is.
Als talentvolle jeugdspeler heb ik jaren bij de tennisbond getraind en in die tijd competitie en toernooien gespeeld.
Met lesgeven ben ik begonnen in California eind jaren ’80, waar ik toen enkele jaren woonde.
In Nederland behaalde ik mijn tennislicentie in 2007. Vervolgens heb ik veel ervaring opgedaan in het tennisles geven aan zowel jeugd als volwassenen.
Het is overigens niet zo dat ik altijd les heb gegeven, ik heb ook jarenlang ander werk gedaan waaronder juridisch administratief en muziekproductie.
Toen mijn dochter naar de middelbare school ging ben ik weer begonnen met lesgeven. Het leuke aan tennisles geven vind ik het omgaan met mensen, ze iets te leren en het bezig zijn met mijn favoriete sport. Zowel het lesgeven aan jeugdspelers als aan volwassenen boeit mij, op verschillende niveaus. Dit zorgt voor afwisselend werk en met name het buitenlessen kan ik van genieten, zelfs als het weer niet zo best is.

Naast tennisleraar ben ik nu ruim 5 jaar gediplomeerd voedingsdeskundige.Ik heb ik regelmatig cliënten die voedingsadvies willen om fitter te worden en beter te kunnen presteren op de baan. Inmiddels geef ik meer dan 20 jaar met plezier tennisles!

Ik heb heel veel zin in de nieuwe uitdaging bij Tennisschool Rob Mentink en hoop jullie snel op de baan te zien.

Telnr: 0628405068
E-mail: muriel@tennisschoolrobmentink.nl

Over

Ernst Slegtenhorst

Hallo beste tennisliefhebbers,

Ik ben Ernst Slegtenhorst, geboren in 1976, en sta met veel plezier les te geven. Er langzaam ingerold om vervolgens mijn A- en B-licentie te halen via de KNLTB. Ten tijde van de A-opleiding heb ik in Rotterdam de openbare PABO gedaan. Parttime voor de klas gestaan en fulltime op de baan lesgegeven. Op mijn zesde begonnen op Triomf in Bergschenhoek. Toen kwam TOEG in beeld waar ik lang competitie heb gespeeld op hoofdklasse niveau landelijk heren. Eigen speelsterkte was 3-3.
Na een tijd voor een tennisschool gewerkt te hebben, wilde ik me verder ontwikkelen en dat is gelukt op TC Schiebroek. Wat me drijft om les te geven is dat ik mensen vooruit zie gaan. Of het kinderen zijn of volwassenen, hoog of lager niveau. Verbetering zien en plezier hebben in het spel. Dat vind ik heel belangrijk. En nu kom ik terecht in een nieuwe uitdaging. Aan de slag bij Tennisschool Rob Mentink op Heerjansdam en LTC Triomf.. Graag tot ziens op de baan!

TContact:       0640310171
Mail:              ernst@tennisschoolrobmentink.nl

Over

Lianne Leliveld

Mijn naam is Lianne Leliveld , geboren op 30-08-1994 en woonachtig in Schiedam. Toen ik vier jaar oud was ben ik begonnen met tennissen , maar pas sinds een aantal jaren fanatiek. Tijdens mijn opleiding aan het CIOS te Goes waar ik tevens ook mijn licentie A behaald heb , heb ik gedurende het 3e en 4e leerjaar stage gelopen bij Tennisschool Rob Mentink , waar ik al een geruime tijd met ontzettend veel plezier les geef.  Ik geef les op TOC en Heerjansdam. Verder speel ik regelmatig toernooien en neem ik deel aan diverse competities. 

Bezig zijn met mijn passie, de tennissport en die gedrevenheid overbrengen op mijn leerlingen die tegelijkertijd plezier, ontwikkeling en uitdaging ervaren vind ik het mooiste wat er is en dat doe dit dan ook met veel enthousiasme. Ik hoop jullie daarom graag te zien op de tennisbaan !

Telefoon : 0634492931
E-mail : lianne@tennisschoolrobmentink.nl

Vacatures

Voor goede, gemotiveerde trainers is altijd plaats.