Samenwerking

Over

Jeugdfonds sport & cultuur Rotterdam

Samenwerking met jeugdfonds sport en cultuur Rotterdam.

Tennisschool Rob Mentink is aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam.
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair, bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener.

Voor info:  Jeugdfonds sport en cultuur

Over

Mentink Hairstyle

Zoek je een enthousiaste, ervaren thuiskapster?
In je vertrouwde omgeving?
Met flexibele werktijden?
Voor hoge kwaliteit met een scherpe prijs?
Slecht ter been?

Geen onnodige wachttijden?

IN REGIO ROTTERDAM EN DEN HAAG

Dan ben je op zoek naar MIJ!

www.mentinkhairstyle.nl

Over

Tennis Only

Tennis Only is de absolute tennisspecialist met een ruim aanbod tenniskleding, tennisschoenen, tennisrackets, tennistassen, snaren en equipment. Wij van tennisschool Rob Mentink zijn zeer blij met Tennis Only.  Als vakkundige specialisten kunne zij u perfect op weg helpen mbt tennismaterialen zoals oa rackets.

www.tennisonly.com

Over

Rejo Cleaning

Schoonmaakbedrijf Rejo Cleaning B.V.

Rejo Cleaning BV is een volledig gecertificeerd middelgrote facilitaire dienstverlener. Wij bieden u een uitgebreid aanbod van facilitaire diensten aan in de zakelijke sector, in de zorg, in het onderwijs, in de industrie en bij de overheid.

Rejo Cleaning is een partner die betrokken, betrouwbaar & betaalbaar is. Rejo Cleaning wil op maatschappelijk verantwoorde wijze bijdragen aan een gezond en schoon leefklimaat. De diensten die Rejo Cleaning BV biedt, zijn onder andere: regulier schoonmaakwerk, specialistische reiniging, glasbewassing, gevelreiniging, woningontruimingen, ad-hoc werk 24 uur per dag. Levering van sanitaire serviceartikelen & schoonloopmatten.

Klanttevredenheid, een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding, persoonlijk contact, duurzame relaties, goed opgeleid personeel en een prettige werksfeer staan bij ons hoog in het vaandel.

www.rejocleaning.nl

Over

 AH Hof van Portland

Word ook partner!

Van samenwerken wordt iedereen beter wink