Hallo, kampeer maatjes! 

Om je kampeerervaring naar een nog hoger niveau te tillen is het handig om gadgets te hebben tijdens deze reis. Zo is een onthaakmat of een betalight de gadgets die je nodig hebt om zo goed mogelijk door jouw kampeerreis heen te komen. Het klinkt allemaal enorm ingewikkeld maar dat valt echt reuze mee. 

Wat is het? 

Stel je bent op een geweldig mooie kampeerplek en je kan daar dan ook de perfecte vissen vangen. Hoe ga je dat doen? Vaak is de grond niet gelijk en je wilt de vis natuurlijk geen pijn doen. Daarom is een onthaakmat een goed alternatief om niet alleen jezelf maar ook de vis te beschermen. Door de zachte ondergrond zal de vis comfortabel blijven liggen en dus niet te veel bewegen. Wat nog meer een voordeel is, is dat jouw knieĆ«n dan ook geen pijn meer doen. Zo heb je een win-win situatie. 

Voordelen 

Daarnaast werd er gesproken in de eerste alinea over betalight. Hier nog een goed voorbeeld. Je ziet als mens niet in het donker zoals sommige dieren dat kunnen. Als je dan in het donker wat aan het zoeken bent dan is het dus handig om wat extra licht te hebben. Door dat ze klein zijn, handig in gebruik voor in de tas of aan de tent. Je kan ze buigen en daardoor activeren ze en geven ze dus licht. Dit is dus een echte musthave voor degene die gaan kamperen. 

Waarom zijn deze gadgets handig?

Als je dus gaat vissen dan is een onthaakmat een musthave voor de veiligheid van de vis. Comfort en veiligheid staan dan ook voorop. Met een betalight kan jij dus ook weer gemakkelijk de weg vinden zonder dat je een grote lantaarn mee moet nemen. 

man in green jacket holding a brown fish

Door Redactie