Iedereen mag weer tennissen!

Ook aan het lijden van de volwassenen komt op 11 mei een einde! Eindelijk mag er weer getennist worden. Wel onder strikte voorwaarden en volgens protocollen. Check dus goed de site van je vereniging en je mailbox.

De tennislessen gaan op maandag 11 mei ook weer van start. (onder een heeeel klein voorbehoudje). 

 

Iedereen die zich voor tennisles heeft ingeschreven hebben wij  7 mei een mail  gestuurd. Daarin staat dat wij uiterelijk zondag 10 mei op moederdag de protocollen op onze nieuws pagina zullen zetten.

Oftewel, regels die iedereen dient te volgen om de lessen goed en veilig te laten verlopen. Deze protocollen zijn onder andere gebaseerd op richtlijnen van de KNLTB en het NOC/NSF. Hoe vervelend het ook kan zijn, deze regels en protocollen dienen strikt nageleefd te worden.

 

 

Uiteraard om de gezondheid van iedereen zoveel als mogelijk te waarborgen. Daarnaast zijn er inmiddels bij verschillende verenigingen ook al controles vanuit de gemeente geweest mbt het naleven van de regels. Een concequentie van het niet naleven van de protocollen is de sluiting van de tennisclub.

Houd je dus aan de regels en we kunnen lekker gaan tennissen maandag. We reken op jullie begrip en medewerking. Samen moeten we het doen!

Dus stof je racket af, poets je tennisschoenen en maandag 11 mei gaan we weer lekker een balletje slaan!