Zoals je weet, hebben wij 16 maart moeten besluiten om de tennislessen te stoppen. Vooralsnog geldt deze maatregel tot en met 28 april, Heel erg vervelend voor iedereen, maar gezondheid is hoe dan ook ons meest kostbare bezit.

Start zomerlessen nog onduidelijk….
Het is maar al te duidelijk dat wij niet kunnen starten op de oorspronkelijke datum als start van de zomerlessen. We hadden rond 15 maart de indeling zo goed als klaar om te verzenden maar, dat had en heeft nog steeds geen zin om te doen. ( sommige leerlingen hebben wel al de lesbevestiging ontvangen ). Op dit moment is er namelijk ook nog geen enkele duidelijkheid of de huidige maatregel werkelijk tot en met 28 april geldt of verlengd gaat worden. Wij zijn hierin volledig afhankelijk van de keuze en beslissing van onze overheid.

Geen start van de zomerlessen, geen facturatie….
Zodra wij weten wanneer we weer de baan op mogen  gaan wij jou informeren over het vervolg van de zomer lessen

Gezondheid staat bij ons altijd voorop. Wees dan ook voorzichtig, volg de instructies op die de overheid met de Nederlanders deelt, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.
Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten: info@tennisschoolrobmentink.nl. Wij houden je zoveel als mogelijk op de hoogte en staan voor je klaar.