logo

Ben jij al bekend met een sportschool als FitMundo? Het is aan te raden om eens een kijkje op de website te nemen wanneer dit nieuw voor je is. FitMundo is namelijk een sportschool waar je je iedere dag voor een sportles kunt aanmelden. Je kunt je dan aanmelden voor een bootcamp bij jou in de buurt. Bekijk website om te zien waar er bij jou in de buurt een bootcamp wordt gegeven. Wanneer jij enthousiast bent geworden over deze bootcamps en jij zelf ook een keer wilt komen sporten. Meld je dan aan via de website. Klik hier om een kijkje te nemen op de website en om je aan te melden voor een van de vele bootcamp lessen. 

Wat is een bootcamp? 

Een bootcamp is een sportles dat vaak buiten gegeven wordt. Iedere les is de insteek anders. De ene keer train je uithoudingsvermogen en de andere keer gericht op vetverlies. Daarnaast is fun het belangrijkste onderdeel van iedere bootcamp. Klik hier om een kijkje te nemen op de website. Bekijk website van bijvoorbeeld FitMundo en ervaar het zelf. Je kunt op basis daarvan zelf bepalen of je je wilt aanmelden of niet. 

Hoe kan ik mij aanmelden voor een bootcamp? 

Klik hier om naar de website te gaan. Bekijk website en kies voor welke bootcamp jij je wilt aanmelden en op welke locatie jij de bootcamp wilt volgen. Je kunt het beste een account aanmaken waarmee jij snel kunt inloggen op de site. Hiermee kun jij ook makkelijker jouw plekje reserveren. Daarnaast kun je in jouw account ook andere informatie zien. Bijvoorbeeld voor welke lessen jij je hebt aangemeld en op welke locatie jij deze bootcamp gaat volgen, hoeveel lessen jij nog in je account hebt en andere persoonlijke informatie. 

Kan ik ook een abonnement nemen? 

Voordat je je aanmeldt, bekijk website van de sportschool eens. Als je een kijkje hebt genomen op de website, dan heb je waarschijnlijk ook gelezen over de mogelijkheid van een 10-rittenkaart. Dit is een soort abonnement die je kunt nemen waarmee je onderaan de streep veel goedkoper uit bent dan wanneer je alle lessen apart betaald. Hier zit natuurlijk wel een voorwaarde aan. Zo heb je bijvoorbeeld maar een jaar om de 10-rittenkaart in te leveren. Na een jaar moet je dus een nieuwe kaart kopen. Wanneer je iedere week een keer een bootcamp doet, dan hoef je je hier geen zorgen om te maken. Je hebt dan in een jaar waarschijnlijk meerdere 10-rittenkaarten nodig om iedere week te kunnen blijven sporten. Wil jij nog meer informatie over de bootcamps of over de 10-rittenkaart? Klik hier om een kijkje te nemen op de website. 

Door Redactie